Årlig indberetning 2020 

Her er hvad du skal huske! 

Producenter og importørers årlige indberetning

Den årlige indberetning af solgte mængder i 2019 foretages i perioden indtil 31. marts 2020. Indberetningen af solgte mængder på det danske marked foretages i kg for WEEE og BAT og i stk for ELV på www.dpa-system.dk


Med i Kollektiv ordning ?*

eller

Individuel registrering?

 

∗Elretur

∗ERP

∗LWF

∗Recipo

∗RENE

∗Stena Recycling

∗Returbat

 

Hvis virksomheden er tilmeldt en af disse kollektive ordninger, vil de overføre data på jeres vegne. Du skal altså IKKE selv foretage indberetningen til DPA-System.

 

HUSK!! Producenter eller importører, der ikke er med i en kollektiv ordning foretager selv indberetningen direkte i registret.

 

Bærbare batterier


Indberettes til SKAT inden 15. februar.

Hvis du importerer og afsætter bærbare batterier i Danmark, skal du huske, at indberette det antal kg, du solgte i 2019 i din erhvervsmappe hos SKAT.

(Den kollektive ordning kan IKKE gøre dette for dig) 

ALT markedsført elektrisk udstyr skal attesteres

Hvis du markedsfører elektronisk udstyr, skal der foretages en påtegning af de markedsførte mængder, der er indberettet til registret. Dette foregår enten ved en ledelseserklæring eller revisorerklæring. Det er alt elektrisk udstyr, der er omfattet af krav om validering og attestering af mængder.

Personbiler og Varebiler

Importører af biler skal IKKE indberette til DPA-System, da SKAT overfører antal indregistrerede biler i 2019 til DPA-System. 

Sidst redigeret: 31. marts 2020
DPA-System  |  Vesterbrogade 6D,4.  |  DK-1620 København V  |  Tel: (+45) 3915 5161  |  EAN:5790002305924  |  info@dpa-system.dk  | CVR: 29028842